Quotes, Succes

Jouw passie op één A4 in vijf stappen

9 juli 2016

Passion

Het is een veelgehoorde vraag en vaak moeten we daar even over nadenken, want waar zie je jezelf naar toe gaan in het leven? Het zijn lastige vragen die we ons van tijd tot tijd moeten blijven stellen voor onze persoonlijke ontwikkeling. Word bewust door je passies tastbaar te maken, schrijf het op.

Hoe je dit het meest efficiënt doet, leggen we je stap voor stap uit. Na het lezen van onderstaande Whitepaper kun je kort en bondig je passie samenvatten op één A4.

teaser_wp3_passie_v1

Eerst zal je moeten bepalen of je passie ook echt een passie is. Zingen onder de douche kan een hobby zijn, optreden voor een publiek kan een droom wezen. Zodra je alles op alles zet om deze droom te verwezenlijken en je lichtelijk geobsedeerd bent naar de verwezenlijking van jouw droom: dan is dit een teken van een mogelijke passie.

De whitepaper bevat de bijlage met de brainstorm en de uitwerking van jouw passie op één A4. Hieronder kun je de whitepaper downloaden en meteen beginnen!

Persoonlijke ontwikkeling