Succes

3 Boeken die je moet lezen voor persoonlijke ontwikkeling

4 augustus 2016

Persoonlijke ontwikkeling

Kennis is macht.
Niet alleen kennis uiteraard, ook kunde is een vereiste. En om deskundig te zijn moet je persoonlijke groei doormaken. Wij hebben 3 boeken voor je geselecteerd die je gelezen moet hebben als je persoonlijke ontwikkeling ook daadwerkelijk wil bereiken.

 

  1. Think and Grow Rich van Napoleon Hill

Zijn hele werkende leven heeft Napoleon Hill bestudeerd waarom mensen nu juist wel of niet succesvol werden. In zijn boek ‘Think and Grow Rich’ komen 500 selfmade-miljonairs aan het woord die beschrijven hoe zij succesvol zijn geworden. Welke persoonlijke ontwikkeling hebben zij doorgemaakt om aan de top te komen? Wat is hun geheim?
Het boek is meer dan 100 miljoen! keer verkocht en biedt een complete filosofie om persoonlijk succes te behalen. Daarnaast geeft het je duidelijke tips om meer zelfvertrouwen te krijgen en een handleiding om je doelen te behalen.
De recensies zijn lovend en dit boek mag dan ook niet in onze top drie ontbreken.
Link naar Think and Grow Rich op Bol.com

  1. How to Win Friends and Influence people van Dale Carnegie

De schrijver van deze bestseller, Dale Carnegie, was een ontwikkelaar van beroemde cursussen in zelfverbetering, verkoop, bedrijfstraining en openbaar spreken.
Op alle gebieden laat hij persoonlijke ontwikkeling aan bod komen.
In zijn boek leert hij je drie technieken om met mensen om te gaan, zes manieren om jezelf geliefd te maken, twaalf stappen om mensen te overtuigen en negen manieren hoe je mensen kunt veranderen zonder ergernis op te wekken. Het boekt stamt uit 1936 maar de inhoud is nog steeds toepasbaar en daarnaast geactualiseerd.
Link naar How to Win Friends and Influence people op Bol.com

  1. The Richest man in Babylon van George S. Clason

Een boek met 10 verhalen over financiële planning en persoonlijke rijkdom.
Het boek grijpt terug naar wetten van 6000 jaar geleden die nog steeds gelden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en succes. Een veelgelezen boek waarbij rijkdom, succes en wijsheid samen gaan.
Link naar Richest man in Babylon van George S. Clason op Bol.com

Naast het lezen van literatuur over persoonlijke ontwikkeling zijn ook gesprekken met ervaringsdeskundigen bijzonder waardevol om jezelf en je onderneming naar het volgende niveau te tillen.  Onze doorgewinterde Business Class trainers bieden coaching op maat en gaan in een 1 op 1 coachingstraject met jou aan de slag. http://businessclassexperience.com/business-class-coaching/

Leestips van jou!

Welk boek heeft jou geholpen in je persoonlijke ontwikkeling?
Laat hieronder de titel achter en indien je wilt een korte omschrijving.
Je mag ook mailen naar: info@businessclassexperience.com
We zijn benieuwd!