Carriëre, Succes

Verbeter je prestaties in 3 dagen

27 oktober 2016

Je prestaties bepalen het succes van je onderneming. Om hierin de nodige stappen te maken en persoonlijke groei te bereiken geven we in deze blog uitleg over hoe je jouw prestaties kan verbeteren in slechts 3 dagen.

Waarom is het nodig je prestaties te verbeteren?

Zoals we al eerder schreven in onze blog ‘3 manieren om aan de top te blijven’ is het belangrijk om te blijven presteren. Door steeds beter en sneller van dienst te kunnen zijn, bouw je krediet op en blijven klanten geïnteresseerd in jouw onderneming.
De voordelen van goed presteren zijn niet alleen belangrijk voor je onderneming, maar ook voor jezelf. Je voelt je energiek, je ervaart persoonlijke groei (want  succes is immers een voedingsbodem om ontwikkeling door te maken) en door je positieve houding omringen medewerkers en klanten zich graag met jouw aanwezigheid.

Persoonlijke groei door veranderingen

In 3 dagen je prestaties verbeteren is wel degelijk haalbaar. Het vraagt ‘omdenken’ en kritisch kijken naar je gedrag. De belangrijkste stappen waarmee je direct kunt beginnen:

  • Lees tips van ondernemers die zeer goede prestaties hebben geleverd, en leer hoe zij persoonlijke groei hebben doorgemaakt. Wij hebben er vast een aantal voor je geselecteerd in onze blog over boeken die elke ondernemer gelezen moet hebben. (link)
  • Een van de belangrijkste eigenschappen van een succesvolle ondernemer is timemanagement. Deze vaardigheid heb je niet in 3 dagen aangeleerd. Wat je wél kan doen is een coach in de arm nemen die jou kan helpen met het ontwikkelen van timemanagement. Persoonlijke groei bereik je niet zonder feedback van anderen. Business Class Coaching biedt zeer ervaren ondernemers die jou begeleiden in je traject om de top te halen.
  • Zorg voor een positieve houding. Ben een voorbeeld voor je collega’s of werknemers. Word een aantrekkingskracht voor succes. In onze blog ‘3 redenen waarom een glimlach belangrijk is’ lees je er meer over.

Conclusie

Om aan de top te komen/blijven moet je continue presteren. Stilstand is achteruitgang en persoonlijke groei is vereist. Maak zoveel als mogelijk keuzes die ervoor kunnen zorgen dat je prestaties verbeteren.

Hoe blijf jij aan de top?

Wat is jouw tip om telkens weer de verbeterde versie van jezelf te worden?
Deel het met ons!